PIZZERIA OASE GORREDIJK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1521 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Oase Gorredijk. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 19:01 Lang wachten, zo snel mogelijk gedaan maar je kan beter en tijd selecteren en dan ook nog naar de vraag of het op tijd komt.
25 nov 2022 om 21:24 16.15 pizza’s besteld voor 17.15. 18.15 gebeld waar ze bleven. Zaten in de oven. 18.45 belde ze mij. Kok had verkeerde pizza’s gemaakt, of ik die wou? Nou, nee bedankt. 19.20, eindelijk de bestelling binnen. Pizza was prima maar dit was de laatst
25 nov 2022 om 6:24 Aangegeven dat we om 17:45 de pizza wilden hebben, kwam ongeveer 15 min te laat. Pizza's waren koud, de saus miste en 1 pizza was behoorlijk vet, er zaten ook champignons op wat niet moest! Gebeld over de saus, maar werd niet vriendelijk behandeld!
24 nov 2022 om 22:18 Eten was redelijk goed. Wel erg vet. Bezorging was een kwartiertje later dan gepland.
24 nov 2022 om 19:50 Bezorging kwam 30min te laat, was inmiddels flink afgekoelde pizza's. Moest het eerst zelf in de magnetron zetten. Zo jammer dit!
21 nov 2022 om 9:12 Was uur te laat jammer
21 nov 2022 om 6:50 Bestel altijd bij oase. maar nu was het echt slecht. Bestel een pizza en dan krijg ik een andere pizza. bodem was zacht dus de randen niet krokant. echt slecht. Maar ja je kan alles wat goed is en slecht is wel op schrijven maar ze doen er toch niks
20 nov 2022 om 9:23 Vriendelijke bezorging! En eten nog goed warm
17 nov 2022 om 20:55 Slappe natte pizza... Te veel garnituur er op en te vet... Niet heel warm. Tip.. Oven temperatuur omhoog minder garnituur op de pizza
16 nov 2022 om 19:52 Vroeg besteld. Op woensdag om 17.15 gevraagde tijd bezorgd, perfect.
14 nov 2022 om 23:23 Het was heerlijk en het was ook snel bezorgd !
12 nov 2022 om 19:50 De pizza's smaakten heel goed en waren goed warm, maar het is een uur laten bezorgt dan weer gevraagd hadden.